NYHETER

Mobilanpassad företagsportal

26 oktober 2015 09:00
Opus Bilprovningens mobilanpassad app
Opus Bilprovnings företagsportal hjälper dig som företagare att hålla ordning på alla fordon i företaget. Med den helt kostnadsfria Besiktningsp​ortalen för företag kan du snabbt se hela företagets fordonsflotta och söka, filtrera och sortera fordonen med hjälp av olika kriterier. Exempelvis kan du snabbt se vilka fordon som snart behöver besiktning, vilka fordon som är på- respektive avställda och teknisk information om fordonen.

Opus Bilprovnings företagsportal hjälper dig som företagare att hålla ordning på alla fordon i företaget. Med den helt kostnadsfria Besiktningsp​ortalen för företag kan du snabbt se hela företagets fordonsflotta och söka, filtrera och sortera fordonen med hjälp av olika kriterier. Exempelvis kan du snabbt se vilka fordon som snart behöver besiktning, vilka fordon som är på- respektive avställda och teknisk information om fordonen.

Du kan själv lägga till information om vem som brukar fordonet, e-postadresser, telefonnummer och andra egna noteringar som ni behöver för administrationen i företaget. Besiktning bokar du enkelt via portalen!
​   

Förbättrat stöd för mobila enheter

Tidigare har vår företagsportal varit svår att använda på mobila enheter, men nu har den optimerats för mobilt bruk så att du har tillgång till Besiktningsportalen var du än befinner dig. Allra enklast når du den genom att använda vår mobilapp "Opus Bilprovning" som du kostnadsfritt kan ladda ​n​er här. Appen finns för både Apple och Android.

Självklart går det också bra att logga in i Besiktningsportalen via kundpor​talen.nu - antingen på din vanliga dator eller via en valfri mobil enhet.

En ytterligare förbättring vi har gjort är att egna noteringar om brukaren nu följer med vid export till excel-fil. Det gör det enkelt för er att sammanställa rapporter över era fordon och gör besiktningsportalen till ett kraftfullt verktyg som ni kan använda i er dagliga administration.

Anmäl ditt företag till Besiktningsportalen för företag redan idag! Fyll i anmälnin​gsformuläret så får du strax en bekräftelse skickad till din e-postadress och kan sätta igång.

Besiktningsportalen för företag är som tidigare sagt helt kostnadsfri. Som företagskund hos oss på Opus Bilprovning får du tillgång till en mängd andra fördelar såsom extra öppethållande, besiktning hos dig som kund (förutsatt att era lokaler har den nödvändiga utrustningen), fasta besiktningstider, besiktning av lyftplattformar, specialutformade tester, hämtning och lämning av fordon, registreringsbesiktningar och mycket mer. Företagare kan också ansöka om att bli faktur​akunder för att underlätta administrationen.

Om du vill veta mer om hur vi på Opus Bilprovning kan hjälpa ditt företag går det bra att fylla i d​et här formuläret eller ringa vår kundtjänst på 0775-500 300.

   

Glöm inte vinterdäcken!

Om du inte ännu har bytt till vinterdäck på ditt fordon är det hög tid att göra det nu. På många platser i landet är det redan halt och blixthalka kan slå till var som helst i landet. Läs v​å​​ra tips om hur du säkert byter däck själv, vilka krav som ställs på vinterdäck och hur du bäst förvarar dina sommardäck.