Besikta bilen hos Opus Bilprovning

Boka en Trafiksäkerhetskontroll hos Opus Bilprovning idag!

Extra trygghet på vägen! Upptäcka skador och brister i ett tidigt skede och minimera kostnader för service och underhåll.

Genom att regelbundet genomföra trafiksäkerhetskontroller kan du säkerställa att ditt fordon alltid är i toppskick. Opus Bilprovning erbjuder omfattande och noggranna trafiksäkerhetskontroller för alla typer av fordon.

När du väljer att göra en trafiksäkerhetskontroll hos Opus Bilprovning får du en detaljerad genomgång av ditt fordon, liknande en vanlig kontrollbesiktning. Den stora skillnaden är att resultatet inte rapporteras till Transportstyrelsen. Kontrollen fungerar som ett rådgivande verktyg och kan inte leda till efterkontroll eller körförbud.

En perfekt lösning för yrkeschaufförer och bilägare som vill ha en extra säkerhetskontroll eller vid köp och sälj av ett fordon!

Varför välja en Trafiksäkerhetskontroll?

En trafiksäkerhetskontroll är en värdefull investering för att säkerställa att ditt fordon är i bästa möjliga skick mellan ordinarie kontrollbesiktningar. Detta är särskilt viktigt för yrkeschaufförer med långa körsträckor. Kontrollen är även en prisvärd lösning när du planerar att köpa eller sälja en bil, då den ger en tydlig bild av fordonets skick.

Vad innehåller kontrollen?

Trafiksäkerhetskontrollen innehåller samma kontroller som en kontrollbesiktning.

Att boka en trafiksäkerhetskontroll hos Opus Bilprovning är enkelt och smidigt. Besök vår webbplats eller kontakta oss direkt för att boka en tid som passar dig.

Boka din trafiksäkerhetskontroll idag och kör tryggt på vägarna!

För aktuellt pris, vänligen se prislista.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Boka bilbesiktning hos Opus

Dags för besiktning?

Här hittar du en tid för bilbesiktning. Vi garanterar alla lätta fordon tid inom 24 timmar och tunga fordon tid inom 7 dagar. Boka smidigt här och nu.