24 Aug 2015 Opus Bilprovning tecknar avtal med Hobby Caravan Sverige

Opus Bilprovning tecknar avtal med Hobby Caravan Sverige

Opus Bilprovning har nu tecknat avtal med Hobby Caravan Sverige gällande garantin på fukttester av Hobby-husvagnar. Avtalet innebär att Opus Bilprovning från och med den 1 september 2015 kan utföra godkända garantitester på Hobby-husvagnar.

Opus Bilprovning erbjuder idag Opus Fukttest på 32 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Karlskrona i söder. Mer information om fukttestet och vilka stationer som erbjuder tjänster finns på Opus Bilprovnings hemsida.

Patrik Ronneback, Affärsområdeschef/Produktutvecklare på Opus Bilprovning:
”Det känns väldigt bra att vi nu kommit i gång med garantitester åt tillverkare av husvagnar, först ut är Hobby Caravan Sverige.”

Bakgrund:
2014 lanserade Opus Bilprovning den nya och opartiska tjänsten Opus Fukttest. Tjänsten innebär att Opus Bilprovning utför ett opartiskt fukttest för att uppmärksamma kunden på eventuella fuktskador och fordonets täthet mot läckor.

Vid nyköp av husvagn eller husbil kräver vissa garantier att man gör ett fukttest årligen för att garantin ska fortsätta gälla. Opus Bilprovning kan dock inte garantera att testet är godkänt mot respektive tillverkares garanti.

Inbjudan till besiktning hos Opus

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Ange ditt reg.nr och dina kontaktuppgifter så påminner vi dig.