Besikta bilen hos Opus Bilprovning
4 April 2016 För miljömedvetna företagare

För miljömedvetna företagare

Söker du efter ett enkelt sätt att få full koll på ditt företags fordon? Ta en titt på Opus Bilprovnings Besiktningsportal för företagskunder.

Besiktningsportalen förenklar ditt företags fordonsägande. Vi ger er tillgång till ett lättanvänt verktyg som hjälper er till säkrare fordon, bättre fordonsekonomi, högre kvalitet, ökad kundnöjdhet och ni får miljösmarta lösningar “på köpet” (portalen är för övrigt gratis!).

Allt samlat på ett enda ställe
I vår besiktningsportal för företag får du allt samlat på ett enda ställe. Du slipper sitta och bläddra fram och tillbaka i pärmar för att se vilket fordon som ska besiktas härnäst eller när det är dags för service. Så snart du loggar in i vårt system får du direkt koll på när det är dags att boka besiktning för respektive fordon. Du kan även lägga in fria kommentarer för att hålla ordning på underhåll och annat som kan behöva ses över hos respektive fordon.

Följande ingår som standard i vår Besiktningsportal:

  • Snabb överblick över hela fordonsflottan med uppgifter som registreringsnummer, bilmodell, färg med mera som gör det enkelt att snabbt hitta det fordon du söker.
  • Möjlighet att sortera, filtrera och söka.
  • Möjlighet att lägga in flera organisationsnummer eller filialer om ditt företag har olika avdelningar som behöver separeras.
  • Egna noteringsfält för fria kommentarer.
  • Möjlighet att exportera fordonslistan till Excelformat.
  • Möjlighet att boka kontrollbesiktning och andra besiktningstjänster direkt från portalen.
  • Tillgång till portalen direkt via vår mobil-app “Opus Bilprovning” som finns tillgänglig för både Android och iOS - så behåller du överblicken oavsett var du befinner dig.

Saknas något som du gärna skulle vilja ha med? Kontakta oss! Chansen är stor att vi kan skräddarsy en lösning för just ditt företag.

För miljömedvetna företagare
Väljer du vår företagsportal och oss som din partner för besiktningar får du även ett starkt miljöfokus som en extra bonus. Sedan 1 januari 2016 är Opus Bilprovning ett 100% klimatkompenserat företag. Hos oss kan du besikta företagets fordon med gott samvete och vi jobbar starkt på att även erbjuda andra typer av tjänster som ger företagare ett mer miljövänligt fordonsägande.

Om ditt företag redan är miljöcertifierat kan du utan problem välja oss som din leverantör då vi själva är certifierade enligt ISO 14001.

Ansök om tillgång redan idag
Tycker du att det låter bra? Här kan du ansöka om att få tillgång till besiktningsportalen! Portalen är helt kostnadsfri och vi hoppas att den kommer att hjälpa dig och ditt företag att nå ännu större framgångar när ni får full koll på era fordon.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.