Besikta bilen hos Opus Bilprovning
19 April 2016 Opus Bilprovning etablerar ytterligare en station i Västerås

Opus Bilprovning etablerar ytterligare en station i Västerås

Nu är det klart för ytterligare en besiktningsstation i Västerås – den här gången öppnar Opus Bilprovning en bilprovning för lätta fordon. Stationen kommer bli etablerad på Gjutjärnsgatan 6 i Bäckby alldeles intill Lidl och Köpingsvägen.

Besiktningsstationen beräknas öppna under hösten 2016 och kommer erbjuda kontrollbesiktning för både personbilar och motorcyklar. Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer det finnas ett stort utbud av tilläggstjänster så som drive-in-besiktning, fordonstester, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för Västerås företagare.

Anette Edén, affärsområdeschef på Opus Bilprovning:
”Vi har sedan tidigare en etablerad station i Västerås, med inriktning på tunga fordon. Att vi nu får möjlighet att erbjuda Västerås alla fordonsägare och bilföretag en station med fokus på lätta fordon känns väldigt roligt. Den nya stationen kommer att ligga i nära anslutning till E18 och Köpingsvägen i Bäckby Park. Läget gör att många invånare får betydligt närmare och enklare att besikta sina fordon.”

Opus Bilprovning
Den 5 november 2012 tog Opus Bilprovning över ansvaret för att driva 71 stycken av Bilprovningens tidigare stationer. Opus Bilprovning har sedan starten arbetat med att utveckla verksamheten och fortsätta arbeta för ökad trafiksäkerhet och minskad miljöbelastning, samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Idag har vi nästan 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Opus hanterar årligen över 25 miljoner besiktningar.

opus.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.