Besikta bilen hos Opus Bilprovning
9 Maj 2016 Klimatkompenserad bilbesiktning

Klimatkompenserad bilbesiktning

Bilbesiktning från 445 kronor på utvalda besiktningsstationer och tider.

Nu erbjuder vi bilbesiktning från 445 kronor på utvalda tider. Väljer du Opus Bilprovning bidrar du dessutom till en grönare planet. Vi klimatkompenserar nämligen hela vår verksamhet - inklusive din resa till besiktningen.

Opus är Sveriges första besiktningsföretag som klimatkompenserar till 100%, så om miljöfrågor är viktiga för dig får du en extra bonus när du väljer att besikta bilen hos oss.

Besiktningspriset från 445 kronor gäller för kontrollbesiktning av personbilar som väger max 3500 kg. Priser för besiktning av samtliga typer av fordon vi tar emot, samt för våra fordonstester, hittar du i vår bokning och i vår prislista.

Besiktning med slippa vänta-garanti
Hos Opus Bilprovning får du snabbt en besiktningstid. För lätta fordon garanterar vi besiktning inom 24 timmar och för tunga fordon har vi en garanti på 7 dagar. Om du skulle behöva få besiktningen för ditt tunga fordon utförd med ännu kortare varsel kan du kontakta vår kundtjänst via e-post på bokningen@opusbilprovning.se och ange dina kontaktuppgifter samt fordonets registreringsnummer. Vi återkommer snarast med ett förslag på en lösning.

Våra Slippa vänta-garantier gäller även om du skulle ha fått körförbud eller om du behöver en efterkontroll. Efterkontroller ska bli utförda inom 20 minuter, annars får du 50% rabatt på priset.

Trafiknykterhetens dag 11 maj
Den 11 maj är det Trafiknykterhetens dag, något som vi tycker är viktigt att uppmärksamma. Årets tema är anhöriga till rattfyllerister - ett ämne som kanske kan kännas känsligt för vissa. På olika platser i landet samt på hemsidan kommer det att läggas fokus på vad allmänheten kan göra för att våga anmäla en person i ens närhet som har ett missbruksproblem, eller ett riskproblem kopplat till alkohol eller droger som de tar med ut i trafiken. Att få möta andra som befinner sig i liknande situationer kan vara ett bra första steg för att våga ta hjälp.

Dagen kommer även att bjuda på utdelning av priset Årets Trafikhjälte samt en konstutställning med historier och porträtt som anhöriga har skickat in på Trafiknyketerhetens dags facebooksida. Om du tycker det här är ett viktig ämne kan du följa hashtaggen #körintefull för att se vad andra delar och säger. Den 11 maj kommer också manifestationer mot rattfylla att genomföras på ett flertal platser ute i landet.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.