Besikta bilen hos Opus Bilprovning
7 Juni 2016 Opus Bilprovning etablerar sin första bilprovning i Göteborg

Opus Bilprovning etablerar sin första bilprovning i Göteborg

Nu är det klart, Opus Bilprovning öppnar i slutet på 2016 sin första besiktningsstation, för lätta fordon, på Ovädersgatan 2 i Göteborg.

Opus Bilprovning har redan idag ett starkt stationsnät som omfattar 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder, men har saknat stationer i Göteborgs-området. Etableringen blir därför en viktig del för att nå målet om att vara ett rikstäckande besiktningsföretag.

Den nya bilprovningen i Göteborg får ett bra och tillgängligt läge i Däckspertens gamla lokaler på området Hisingen, alldeles intill Hisingeleden och Lundbytunneln. Besiktningsstationen kommer erbjuda kontrollbesiktning för både personbilar, lätta lastbilar och motorcyklar upp till 3 500 kg. Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer det finnas ett stort utbud av tilläggstjänster så som drive-in-besiktning, fordonstester, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företagen i Göteborg.

Marie Thorell, Affärsområdeschef på Opus Bilprovning:
”Det känns väldigt roligt att äntligen få öppna vår första bilprovning i Göteborg. Den nya stationens läge gör att många invånare och företag får närmare och enklare när de ska besikta sina fordon. Göteborg är för oss en strategiskt viktigt ort för att kunna möta våra kunders starka efterfrågan om att vara tillgängliga över hela landet.”

För ytterligare information, kontakta:
Marie Thorell, Affärsområdeschef Opus Bilprovning
Telefon: 010-804 51 82
E-post: marie.thorell@opusbilprovning.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.