Besikta bilen hos Opus Bilprovning
22 Juni 2016 Opus Bilprovning etablerar i Brunna Truck Center

Opus Bilprovning etablerar i Brunna Truck Center

Hösten 2017 öppnar Opus Bilprovning upp en ny besiktningsstation för lätta och tunga fordon i Stockholmsområdet. Den nya stationen blir belägen i Brunna Truck Center, alldeles intill E18.

Den befintliga stationen flyttar med till nya lokaler

För att kunna erbjuda både privatpersoner och företagskunder ett bredare produktutbud kommer den befintliga besiktningsstationen Kungsängen-Brunna på Mätarvägen 3 att flyttas med till de nya lokalerna på Mätarvägen 16.

Serviceutbud med inriktning på tungtrafik

Med sin lättillgängliga placering intill E18 kommer Brunna Truck Center bli en naturlig mötesplats för tunga fordon som trafikerar Mälardalsregionen. Här kommer det finnas ett stort serviceutbud med inriktning på tungtrafik.

Den nya bilprovningen på Kungsängen kommer att erbjuda både kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon (även motorcyklar) samt lyft- och kranbesiktning.

- Det känns väldigt roligt att få möjlighet att öppna en besiktningsstation för både lätta och tunga fordon i Stockholm. Vi har sedan tidigare ett antal stationer etablerade i regionen och ser en stor efterfrågan på tillgänglighet och flexibilitet för besiktning av tunga fordon. Med den här strategiska placeringen utmed E18 kommer vi kunna tillgodose både den privata bilägarens och företagets behov. Vi kommer att erbjuda ett brett produktutbud och hög servicenivå till våra kunder, säger Anette Edén, Affärsområdeschef på Opus Bilprovning.

Om Opus Bilprovning

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen omsatte 2014 ca 1458 MSEK och 2015 ca 1 650 MSEK.

opus.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.