Besikta bilen hos Opus Bilprovning
7 Juli 2016 Opus Bilprovning öppnar bilprovning i Nacka

Opus Bilprovning öppnar bilprovning i Nacka

Nu är det klart för ytterligare en etablering i Stockholmsområdet. Redan i höst öppnar Opus Bilprovning upp portarna på en ny bilprovning i Nacka, för personbilar, lätta lastbilar och motorcyklar.

Den nya stationen blir lättåtkomlig på Vattenverksgatan 4 i Nacka och är belägen alldeles intill företag som Preem och Speedy. Till en början kommer den nya bilprovningen i Nacka att erbjuda kontrollbesiktning och fordonstester för personbilar och lätta lastbilar, men redan 2017 kommer även MC-förare kunna besikta sina motorcyklar i Nacka.

Johan Kerkenberg, Affärsområdeschef på Opus Bilprovning:
”Det känns väldigt roligt att äntligen kunna erbjuda kunder i Nackaområdet en central och lättillgänglig besiktningsstation för lätta fordon upp till 3,5 ton. Den nya stationen i Nacka etableras i den centrala knutpunkten till Värmdölandet ut med Värmdöleden och Saltsjöbadsleden”.

För ytterligare information, kontakta:
Johan Kerkenberg, Affärsområdeschef Opus Bilprovning
Telefon: 010-804 52 02
E-post: johan.kerkenberg@opusbilprovning.se

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen omsatte 2014 ca 1458 MSEK och 2015 ca 1 650 MSEK.

opus.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.