Besikta bilen hos Opus Bilprovning
18 Juli 2016 Gör ditt bilägande enklare

Gör ditt bilägande enklare

Vi på Opus Bilprovning vill göra det enklare för dig som fordonsägare och företagare. Utöver kontrollbesiktning, registreringsbesiktning och en rad med olika fordonstester erbjuder vi även tjänster som hjälper dig att alltid ha koll på alla dina fordon.

Mobilappen hjälper både privatpersoner och företag
Opus Bilprovning-appen hjälper privatpersoner och mindre företag att hålla reda på sina fordon. I appen kan du registrera din(a) bil(ar) och andra fordon så att du får reda på när det är dags för besiktning. Den innehåller även andra smarta funktioner, till exempel “fordonsupplysning” där du snabbt kan ta reda på viktiga tekniska data för ditt fordon, till exempel när fordonet senast blev besiktat eller om du ska hyra släpvagn och vill veta hur mycket din bil får dra.

Om det är dags att sälja bilen eller om du har hittat en ny som du vill köpa från en annan privatperson har appen ett praktiskt elektroniskt köpekontrakt som du kan använda. Den innehåller också tips för både säljare och köpare för att bilaffären ska bli lyckad. Appen finns tillgänglig att ladda​ ner gratis via Google Play och App Store.

Besiktningsportalen hjälper företag med fler fordon
Vår besiktningsportal för företag är perfekt för företagare som har ett flertal fordon att hålla koll på. Med smarta funktioner för filtrering hittar du snabbt rätt fordon, kan se om någon bil snart behöver besiktning, om fordonet är avställt eller påställt, biltyp, modell med mera. Det går även att lägga in personliga kommentarer, till exempel för att identifiera vem som brukar köra en viss bil eller om den tillhör en specifik avdelning på företaget.

Via portalen går det att direkt boka kontrollbesiktning och övriga diagnostjänster och fordonstester som vi erbjuder samt mycket mer. Att använda portalen är helt gratis. Ansök om att få tillgång h​är.

Spar tid genom att besikta två fordon samtidigt
Du som har en bil och en släpvagn eller en husvagn kan spara mycket tid på att besikta fordonen samtidigt. Det är många som tror att man måste boka dessa separat, men vi på Opus Bilprovning gör vårt bästa för att förenkla tillvaron för dig som kund. Gå till vårt bokn​ingssystem och lägg till din släpvagn eller husvagn när det är dags att besikta bilen. Besiktningsperioden för släpfordon kan anpassas genom att du bokar besiktning för dem samtidigt som dragbilen. Släpvagnen kommer fortsatt att ha denna besiktningsperiod framöver. Mycket enklare och smidigare för dig.

Besiktning som gör gott för miljön
Då vi är stolta över vårt miljöarbete påminner vi gärna om att du som kund bidrar till att göra världen lite grönare om du besiktar dina fordon hos oss. Vi klimatkompenserar fö​r hela vår verksamhet, inklusive din resa till och från besiktningen. Än så länge är det inget annat besiktningsföretag i Sverige som erbjuder detta. Om du precis som vi har insett att naturen behöver mer omtanke och lite hjälp på traven är du varmt välkommen att boka din besiktning hos oss!

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.