Besikta bilen hos Opus Bilprovning
1 Nov 2016 Opus Bilprovning i samarbete med LO Mervärde

Opus Bilprovning i samarbete med LO Mervärde

Opus Bilprovning och LO Mervärde ingår ett samarbete som ger medlemmar i förbund anslutna till LO Mervärde förmånliga erbjudanden hos Opus Bilprovning. Samarbetet träder i kraft den 1 november 2016 och omfattar Opus Bilprovnings samtliga besiktningsstationer i Sverige.

Genom samarbetet får medlemmen via LO Mervärde rabatt vid kontrollbesiktning av sina privatägda fordon; personbil, lastbil, släpvagn, motorcykel, husvagn och husbil.

-Vi är glada över att kunna ge medlemmar i förbund anslutna till LO Mervärde ett förmånligt erbjudande avseende den årliga kontrollbesiktningen, säger Tord Fornander, Vice VD / Produktionschef på Opus Bilprovning.

LO Mervärde är ett samarbete mellan 12 LO-förbund vars syfte är att förse medlemmarna med förmåner av olika slag för att ge besparingar och stärka medlemskapets värde utöver de kärnfackliga frågorna.

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på över 90 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Malmö i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska sin klimatpåverkan.


Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.