Besikta bilen hos Opus Bilprovning
8 Nov 2016 Opus Bilprovning öppnar en station intill E6 i Halmstad

Opus Bilprovning öppnar en station intill E6 i Halmstad

Opus Bilprovning ökar tillgängligheten för Halmstads befolkning. Våren 2017 beräknas portarna slå upp på den helt nya besiktningsstationen på Handelsvägen 13 i Halmstad.

Läget på den nya bilprovningen, alldeles intill E6:an vid Halmstads norra infart, är väldigt lättillgängligt både för invånare, pendlare och åkerier med tunga fordon.

Besiktningsstationen kommer att erbjuda ”slippa vänta-garantier” för både lätta och tunga fordon, kontrollbesiktning, registreringsbesiktning och en rad fordonstester för personbilar, motorcyklar, lastbilar, släpvagnar och bussar.

Patrik Ronneback, Affärsområdeschef på Opus Bilprovning:
”Den nya etableringen ligger helt i linje med vår långsiktiga strategi om att bli rikstäckande och vara tillgängliga över hela landet. Med ett riktigt bra läge nära E6:an och ett stort produktutbud kan vi ge både privatpersoner och företagskunder bästa möjliga tillgänglighet och en hög service.”

Opus Bilprovning öppnade tidigare i år sin första bilprovning i Helsingborg och kommer i början på 2017 öppna en bilbesiktning för lätta fordon i Göteborg.

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Ronneback, Affärsområdeschef Opus Bilprovning
Telefon: 010-804 85 72
E-post: patrik.ronneback@opusbilprovning.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.