Besikta bilen hos Opus Bilprovning
4 Jan 2017 Opus Bilprovning i samarbete med Albinsson & Sjöberg

Opus Bilprovning i samarbete med Albinsson & Sjöberg

Opus Bilprovning och Albinsson & Sjöberg ingår samarbete som ger Albinsson & Sjöbergs tidningsprenumeranter förmånliga erbjudanden vid besiktning hos Opus Bilprovning. Samarbetet träder i kraft den 1 januari 2017 och omfattar samtliga Opus Bilprovning-stationer i Sverige.

Genom samarbetet får prenumeranten rabatt vid kontrollbesiktning av sina privata fordon.

Under besiktningen kommer Opus Bilprovnings kunder ha förmånen att kunna läsa några utav Albinsson & Sjöbergs tidningar, så som Bilsport, Bilsport Classic, Bilsport Rally & Racing, Nostalgia, Allt om MC, Trailer och Klassiska Lastbilar.

- Vi är glada över att kunna ge fordonsentusiaster som prenumererar på Albinsson & Sjöbergs tidningar ett förmånligt erbjudande avseende den årliga kontrollbesiktningen, säger Tord Fornander, Vice VD / Produktionschef på Opus Bilprovning.

- Vi sätter alltid våra läsare främst och genom samarbetet med Opus Bilprovning får vi möjlighet att ge våra prenumeranter ett mervärde, kommenterar Fredrik Bjerngren, Marknadsansvarig på Albinsson & Sjöberg.

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB som bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Polen. Koncernen, med huvudkontor i Karlskrona, har ett 100-tal anställda.

Albinsson & Sjöberg ger ut månadsmagasin, specialtidningar och böcker, har engagemang inom mässbranschen och tidningsdistribution, samt driver webbsajter med huvudsaklig inriktning på motor och teknik. Därutöver produceras årligen ett 15-tal egna mässor och event med anknytning till motor.

Förlaget driver också Albinsson & Sjöberg Bilmuseum och Karlskrona Porslinsmuseum.

​http://www.fabas.se/

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 82 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska sin klimatpåverkan.

 

opus.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.