Besikta bilen hos Opus Bilprovning
28 Mars 2017 Opus Bilprovning öppnar i Ronneby

Opus Bilprovning öppnar i Ronneby

Nu är det klart för ytterligare en station i Blekinge län! Opus Bilprovning kommer att slå upp portarna för en helt ny station i Ronneby.

Opus Bilprovning i Ronneby kommer att erbjuda kontrollbesiktning och efterkontroll för personbilar, motorcyklar, lätta lastbilar, släpvagnar, husvagnar och husbilar upp till 3500 kg. Det kommer även finnas ett stort utbud av tilläggstjänster så som drive-in-besiktning, fordonstester, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företagen på orten.

Patrik Ronneback, Affärsområdeschef på Opus Bilprovning:
”Vi är glada över att det är klart med en ny besiktningsstation i Ronneby. För oss är Ronneby en strategiskt viktig stad i Blekinge Län och sydöstra Sverige. Vår etablering i Ronneby kommer att underlätta för både företag och privatpersoner då vi med hög tillgänglighet och bra kundservice ska göra vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd”

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Ronneback, Affärsområdeschef Opus Bilprovning
Tel: 010 -804 85 72
Email: patrik.ronneback@opusbilprovning.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.