Besikta bilen hos Opus Bilprovning
14 Feb 2018 Opus Bilprovning öppnar ytterligare en station i Göteborg

Opus Bilprovning öppnar ytterligare en station i Göteborg

Opus Bilprovning i Göteborg Tagene kommer att erbjuda kontrollbesiktning och efterkontroll samt registreringsbesiktning för personbilar, lätta lastbilar upp till 3500 kg.

Det kommer även finnas ett stort utbud av tilläggstjänster så som drive-in-besiktning, fordonstester, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företagen på orten.

Den nya stationen etableras på Tagenevägen 9 och beräknas öppna sommaren 2018.

Marie Thorell, Affärsområdeschef på Opus Bilprovning:
”Vi är glada att vi under maj/juni kommer öppna en ny besiktningsstation i Tagene. Vår etablering i området kommer att underlätta för både företag och privatpersoner då vi med hög tillgänglighet och bra kundservice ska göra vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd”

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 82 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld, där fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska sin klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan den 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen hade en omsättning på 1697 MSEK under 2016.

opus.se

För ytterligare information, kontakta:
Marie Thorell, Affärsområdeschef Opus Bilprovning
Tel: 010 -804 51 52
Email: marie.thorell@opusbilprovning.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.