Besikta bilen hos Opus Bilprovning
27 Aug 2018 Ny bilprovning i Kumla

Ny bilprovning i Kumla

Idag öppnar Opus en helt ny och modern besiktningsstation i Kumla, Örebro län.

Opus Bilprovning i Kumla erbjuder kontrollbesiktning, efterkontroll, registreringsbesiktning samt en rad fordonstester för alla lätta fordon upp till 3500 kg.

-Vi är glada att äntligen få öppna vår första bilprovning i Kumla. Vår etablering i området kommer att underlätta för både företag och privatpersoner då vi med hög tillgänglighet och bra kundservice ska göra vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd, säger Joachim Persson, Stationschef på Opus Bilprovning i Kumla och Örebro-Truckstop.

Den nya stationen hittar du på Fordonsgatan 2, Kumla.

Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag och ingår i Opus Group AB (publ) som är ett bolag med stark tillväxt, noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Opus Group, som Opus Bilprovning genom divisionen Vehicle Inspection är en del av, är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon. Opus hanterar årligen över 25 miljoner besiktningar över världen.

opus.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.