Besikta bilen hos Opus Bilprovning
1 Nov 2018 Opus Bilprovning klara för maskinbesiktning

Opus Bilprovning klara för maskinbesiktning

Nu är det klart – Opus Bilprovning utökar sin ackreditering med Kategori-3 fordon och är nu en av få helhetsleverantörer av besiktningstjänster för fordon i Sverige.

Opus utökar sin ackreditering vilket nu även omfattar maskiner, dvs. grävmaskiner, lastmaskiner, grävlastare, teleskoptruckar och kranar. Opus har sedan tidigare ackreditering för kontroll- och registreringsbesiktning på lätta och tunga motor- och släpfordon, såsom personbilar, bussar, lastbilar, motorcyklar, husvagnar, husbilar och släpvagnar.

Oscar Oscarsson, Chef Maskinbesiktning på Opus Bilprovning:
”Jag ser fram emot att äntligen kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning genom att vi nu även besiktar maskiner. Säkerhetsfrågor ligger mig varmt om hjärtat och Opus genomsyras av ett genuint säkerhets- och kvalitetstänk. Vi ser nu fram emot att utveckla området maskinbesiktning vidare tillsammans med våra kunder”.

Opus Bilprovning kommer att erbjuda sina kunder tjänster som kontrollbesiktning, registreringsbesiktning, återkommande besiktning och brandskyddskontroll av maskiner över hela Sverige.

Tord Fornander, Vice VD på Opus Bilprovning:
”Opus Bilprovning är ett rikstäckande bolag och jobbar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för att underlätta för våra kunder, maskinbesiktning är ett steg som gör oss till en helhetsleverantör av besiktningstjänster för kunden. Om man därtill lägger vår vidareutvecklade kundportal så blir det riktigt smidigt och enkelt för våra företagskunder att hålla ordning på sina fordon”.

För ytterligare information, kontakta:
Oscar Oscarsson, Chef Maskinbesiktning Opus Bilprovning
Tel: 010-804 99 35
Email: oscar.oscarsson@opusbilprovning.se

Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag och ingår i Opus Group AB (publ) som är ett bolag med stark tillväxt, noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Opus Group, som Opus Bilprovning genom divisionen Vehicle Inspection är en del av, är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon. Opus hanterar årligen över 25 miljoner besiktningar över världen.

opus.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.