Besikta bilen hos Opus Bilprovning
14 Nov 2018 Opus Bilprovning etablerar i Malmö

Opus Bilprovning etablerar i Malmö

Nu är det klart för ytterligare en besiktningsstation i Skåne län! Redan i början av 2019 öppnar Opus Bilprovning portarna på sin första bilprovning i Malmö.

Den nya stationen, på Segedalsvägen 5 i Arlöv – Malmö, blir anpassad för personbilar, lätta lastbilar och motorcyklar.

Opus Bilprovning i Malmö kommer att erbjuda kontrollbesiktning för personbilar och lätta lastbilar upp till 3500 kg, samt motorcyklar. Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer det finnas ett stort utbud av tilläggstjänster så som fordonstester, drive-in-besiktning, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företagen i Malmö.

Patrik Ronneback, Regionchef på Opus Bilprovning:
”Vi har redan idag ett starkt stationsnät som omfattar 92 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder, men vi har saknat stationer i Malmö-området. Den nya etableringen ligger därför helt i linje med vår långsiktiga strategi om att bli rikstäckande och vara tillgängliga över hela landet. Som tredje största stad i Sverige är så klart Malmö viktig för både oss och våra kunder.”

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Ronneback, Regionchef på Opus Bilprovning
Tel: 010-804 85 72
E-post: patrik.ronneback@opusbilprovning.se

Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag och ingår i Opus Group AB (publ) som är ett bolag med stark tillväxt, noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Opus Group, som Opus Bilprovning genom divisionen Vehicle Inspection är en del av, är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon. Opus hanterar årligen över 25 miljoner besiktningar över världen.

opus.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.