Besikta bilen hos Opus Bilprovning
28 Jan 2019 Opus Bilprovning och Assistansbolaget ingår samarbete

Opus Bilprovning och Assistansbolaget ingår samarbete

Opus Bilprovning och Assistansbolaget ingår ett samarbete som ger över 300 000 försäkringstagare förmånliga erbjudanden hos Opus Bilprovning.

Samarbetet omfattar Opus Bilprovnings samtliga besiktningsstationer i Sverige och Assistansbolagets alla försäkringstagare.

Genom samarbetet får försäkringstagarna rabatt vid kontrollbesiktning av sina privatägda fordon; personbil, lätt lastbil, motorcykel, veteranbil, husvagn, husbil och släpvagn.

- Vi är glada över att kunna ge Assistansbolagets försäkringstagare ett förmånligt erbjudande avseende den årliga kontrollbesiktningen, säger Tord Fornander, Vice VD / Produktionschef på Opus Bilprovning.

Assistansbolaget är en vägassistansoperatör med verksamhet i hela Europa. Vi hjälper våra kunder dygnet runt i alla europeiska länder som är anslutna till det så kallade gröna-kort systemet, och vid färd mellan dessa länder. Våra försäkringar är personliga och kopplade till personnummer och inte till ett specifikt fordon, så att försäkringstagaren alltid har ett brett försäkringsskydd med sig.
Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistanskoordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om, för att garantera snabb och effektiv hjälp.

Opus Bilprovning är ett av Sveriges ledande bilbesiktningsföretag och ingår i Opus Group AB (publ) som är ett bolag med stark tillväxt, noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Opus Group, som Opus Bilprovning genom divisionen Vehicle Inspection är en del av, är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon. Opus hanterar årligen över 25 miljoner besiktningar över världen.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.