Besikta bilen hos Opus Bilprovning
17 Mars 2019 Ny bilprovning i Angered

Ny bilprovning i Angered

Måndagen den 18 mars 2019 öppnar Opus Bilprovning en helt ny besiktningsstation för lätta fordon på Storås Industrigata 19 i Angered.

Opus Bilprovning i Angered erbjuder kontrollbesiktning och efterkontroll för personbilar, lätta lastbilar, släpvagnar, husvagnar och husbilar upp till 3500 kg. Det finns även ett stort utbud av tilläggstjänster så som drive-in-besiktning, fordonstester, fukttest och gasolkontroll för husvagnar och husbilar, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företagen på orten.

​-Vi är väldigt glada över att det nu är dags att öppna ännu en besiktningsstation i Göteborg. Vår etablering i Angered kommer att underlätta för både företag och privatpersoner då vi ökar tillgängligheten och täcker en stor del av nord-östra Göteborg, säger Niklas Gustavsson, stationschef på Opus Bilprovning.

Se lediga tider/boka tid här >>

För ytterligare information, kontakta:
​Niklas Gustavsson, Stationschef Opus Bilprovning
​Telefon: ​010-804 48 13
E-post: niklas.gustavsson@opusbilprovning.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.