Besikta bilen hos Opus Bilprovning
3 Sept 2019 Opus öppnar ytterligare en bilprovning i Malmö

Opus öppnar ytterligare en bilprovning i Malmö

Nu är det klart för ytterligare en besiktningsstation i Skåne. Våren 2020 öppnar Opus Bilprovning portarna på sin andra bilprovning i Malmö – den här gången på Borrgatan 1F.

Den nya stationen blir anpassad för fordon upp till 3500 kg.

På Borrgatan kommer Opus Bilprovning att erbjuda kontrollbesiktning av personbilar, lätta lastbilar, släp- och husvagnar, husbilar (upp till 3500 kg) samt motorcyklar. Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer det finnas ett stort utbud av tilläggstjänster så som fordonstester, drop-in-besiktning, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företagen i Malmö.

Patrik Ronneback, Regionchef på Opus Bilprovning:
Den nya etableringen på Borrgatan i Malmö ligger helt i linje med vår långsiktiga strategi om att bli rikstäckande och vara tillgängliga över hela landet. För våra kunder kommer den nya bilprovningen, som blir placerad strax norr om centrala Malmö, innebära att det blir väldigt enkelt och smidigt att besöka oss när det är dags för besiktning”.

 

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Ronneback, Regionchef på Opus Bilprovning
Tel: 010-804 85 72
E-post: patrik.ronneback@opusbilprovning.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.