Besikta bilen hos Opus Bilprovning
1 Nov 2019 Opus stödjer Barncancerfonden

Opus stödjer Barncancerfonden

För oss finns det mer än fordonssäkerhet och miljöarbete som är viktigt här i världen. Därför har Opus Bilprovning valt att stötta Barncancerfonden för nionde året i rad.

För oss finns det mer än fordonssäkerhet och miljöarbete som är viktigt här i världen. Därför har Opus Bilprovning valt att stötta Barncancerfonden genom att bli Barncancerfondens Barnsupporter. Vi ger vårt stöd för nionde året i rad och hoppas att fler runt om i Sverige ska göra detsamma.

Vi vet att det finns många familjer där ute med barn som har drabbats av cancer. Barn som idag har en mycket bättre chans att bli friska tack vare arbetet som Barncancerfonden stödjer och är en del av. Det tycker vi är väldigt viktigt och vi är stolta över att få hjälpa till med detta fina arbete.

Förutom att Barncancerfonden stödjer cancerforskning, informerar om cancer och ger råd till drabbade hjälper de även familjer att få chansen att spendera julen tillsammans, även om ett av barnen har drabbats av cancer. Det kan till exempel bli ett anpassat julfirande på sjukhuset eller med hjälp av extra vårdinsatser i hemmet.

Om du har ett företag och vill stödja Barncancerfonden precis som vi gör hittar du mer information på barncancerfonden.se/for-foretag. Om du är privatperson kan du hitta information om hur du stödjer arbetet på barncancerfonden.se/jag-vill-bidra. Det kan bli en fin julgåva till någon som redan “har allt”.

Barncancer_2023

Opus stödjer Barncancerfonden

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag cancer. Vi är stolta över att för nionde året i rad bidra till @Barncancerfonden genom att vara Barnsupporter 2023!