Besikta bilen hos Opus Bilprovning
9 Dec 2019 Dags att besikta inköpslistan av julklappar

Dags att besikta inköpslistan av julklappar

Det lackar mot jul och julklappar ska fixas. Men vad ger man till någon som har precis allt?

Kanske är denna någon en person som älskar sin bil, husvagn eller motorcykel över allt annat. Varför inte ge bort en klimatsmart besiktning eller en e-test hos oss på Opus Bilprovning i julklapp? Välkommen in och köp ett presentkort på någon av våra stationer runt om i landet!

Opus stöttar Barncancerfonden för sjunde året i rad

För oss finns det mer än fordonssäkerhet och miljöarbete som är livsviktigt. Opus Bilprovning har valt att stötta Barncancerfonden genom att bli Barncancerfondens Barnsupporter. Vi ger vårt stöd för sjunde året i rad och hoppas att fler runt om i Sverige ska göra detsamma.

Barncancerfonden stödjer cancerforskning, informerar om cancer och ger råd till drabbade. De hjälper barnfamiljer att få chansen att spendera julen tillsammans, även när familjen har drabbats av cancer. De ordnar till exempel ett anpassat julfirande på sjukhuset eller med hjälp av extra vårdinsatser i hemmet.

Vill du också stödja Barncancerfonden?

Om du har ett företag och vill stödja Barncancerfonden precis som vi gör hittar du mer information på Barncancerfondens sajt. Om du är privatperson hittar du istället information om hur du stödjer arbetet här. Det kan bli en fin julgåva till någon som “har allt”.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.