Besikta bilen hos Opus Bilprovning
30 Dec 2019 Besikta bilen inom 24 timmar

Besikta bilen inom 24 timmar

Behöver du snabbt hitta en tid för bilbesiktning? Lugn det löser vi, hos Opus får du en tid för din bil inom 24 timmar.

Behöver du snabbt hitta en tid för bilbesiktning? Lugn det löser vi, hos Opus får du en tid för din bil inom 24 timmar. Boka besiktning här och nu via vår onlinebokning eller ring vår Kundtjänst på 0775-500 300 för personlig service.

Besiktningsgarantier
För att göra det enklare för dig som kund har vi på Opus Bilprovning “Slippa vänta-garantier” på alla våra besiktningsstationer.

För lätta fordon (personbilar, mc, släp, bussar och lastbilar upp till 3500 kg) gäller en 24-timmars garanti som innebär att du ska få besiktningstid inom ett dygn.

Alla tunga fordon (över 3500 kg) garanteras en besiktningstid inom 7 dagar. Behöver du en tidigare tid för besiktning? Mejla dina kontaktuppgifter och registreringsnummer till bokningen@opusbilprovning.se.

Efterkontroll inom 20 minuter
Om du skulle få nedslag i besiktningsprotokollet erbjuder vi efterkontroll för din lätta personbil inom 20 minuter från det att du anmäler dig på stationen. Ingen bokning i förväg krävs, får du vänta längre bjuder vi däremot på halva priset, 50% rabatt.

Opus Drive-In = Drop-in-besiktning
Utöver våra “slippa vänta-garantier” erbjuder vi dig möjligheten att snabbt och enkelt komma förbi på drive-in, det vill säga - besiktning utan att boka tid i förväg. Alla våra besiktningsstationer erbjuder Opus Drive-In för lätta personbilar och vissa stationer även för motorcyklar. Det enda du behöver göra är att kolla aktuell drop-in-status på stationskartan och stationens öppettider för dagen. Viktigt att komma ihåg att inskrivningen för drop-in stänger 30 minuter innan stationens stängning.

Besiktning i hela landet
Våra besiktningsgarantier gäller på samtliga stationer från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ta en titt på vår stationssida för att hitta den station som ligger närmast dig. Det går lätt att söka med hjälp av ort, postnummer eller kartan.

Behöver du komma i kontakt med oss?
Har du frågor som gäller din besiktning, drop-in eller bokning är du varmt välkommen att ringa vår Kundtjänst på 0775-500 300, vi hjälper dig gärna!

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.