Besikta bilen hos Opus Bilprovning
7 Jan 2020 Opus öppnar ny bilprovning i Arlandastad

Opus öppnar ny bilprovning i Arlandastad

Nu är det klart för ytterligare en etablering i Stockholmsområdet.
Opus Bilprovning öppnar under sommaren 2020 en helt ny besiktningsstation för lätta och tunga fordon på Voltgatan 13 i Arlandastad.

Den nya bilprovningen kommer att ligga alldeles intill Wist Last & Buss och kommer att öka tillgängligheten för både privatpersoner och företag på området.

- Vi ser fram emot att få öppna vår andra bilprovning i Arlandastad. Den nya bilprovningen blir ett bra komplement till den befintliga Märsta-stationen på Industrigatan 10, säger stationschef Kari Dahl, som ansvarar för Opus stationer i Märsta/Arlandastad. Opus Bilprovning kommer att erbjuda besiktning och fordonstester av personbilar, motorcyklar, lastbilar, bussar, släpvagnar, husvagnar och husbilar.

Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer stationen även erbjuda registreringsbesiktning, kombinationsbokningar, drop-in och ett stort serviceutbud för lätta och tunga fordon.

- Det kommer bli väldigt enkelt och smidigt för både privatpersoner, företagskunder och åkerier att besöka oss när det är dags för besiktning, avslutar Kari Dahl.

För ytterligare information, kontakta:
Kari Dahl, stationschef på Opus Bilprovning
E-post: kari.dahl@opusbilprovning.se

Bild: Här byggs Opus nya bilprovning på Arlandastad.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.