Besikta bilen hos Opus Bilprovning
17 Feb 2020 Ny besiktningstjänst inom maskinbesiktning

Ny besiktningstjänst inom maskinbesiktning

Maskinbesiktning hos Opus

I veckan blev det klart att Opus Bilprovning ackrediterats av Swedac att utföra besiktning av mobila arbetsplattformar/skyliftar och IBC-behållare/bränsletankar.

- Nu kan vi erbjuda fina helhetslösningar för åkerier och entreprenörer i Sverige. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för kunden och nu kan vi sköta våra kunders hela besiktningsbehov samt hålla ordning på deras fordons- och maskinflotta i vår kundportal, säger Tord Fornander, vice vd och produktionschef för Opus Bilprovning.

Helhetsleverantör
Opus Bilprovning är nu helhetsleverantör av besiktningstjänster för fordon.

Förutom kontroll- och registreringsbesiktning av lätta och tunga fordon, besiktar man även motorredskap, bakgavellyftar, lastbilskranar, grävmaskiner och kranar samt utför brandskyddskontroller.

Till detta läggs nu alltså även mobila arbetsplattformar och IBC-behållare.

- Jag är glad och stolt över att vi nu kan erbjuda dessa tjänster och förenkla för många åkerier och entreprenadföretag. Tidigare har man behövt vända sig till flera olika besiktningsorgan för att få sina maskiner och bilar besiktade, men nu kan man vända sig till oss och vi kan erbjuda en paketlösning, säger Oscar Oscarsson, chef för maskinbesiktning, Opus Bilprovning.


För mer information kontakta:
Oscar Oscarsson
Chef Maskinbesiktning på Opus Bilprovning
oscar.oscarsson@opusbilprovning.se

Maskinbesiktning hos Opus

Vi utför arbetsmiljö-besiktningar

Opus utför alla former av arbetsmiljö-besiktningar på fordonskranar, kranhytter, skyliftar och bakgavellyftar.