Besikta bilen hos Opus Bilprovning
19 Mars 2020 Opus nya centrala station i Malmö öppnas

Opus nya centrala station i Malmö öppnas

Stor efterfrågan - Opus öppnar ny station i Malmö

Opus Bilprovning på Borrgatan 1 i Malmö.

Fredag 20 mars öppnar Opus Bilprovnings nya station i Malmö – på Borrgatan 1F.

- Vi har sett en stor efterfrågan av vår närvaro i södra Sverige, så nu öppnar vi vår andra anläggning i Malmö, som ligger helt i vår plan att vara tillgängliga för våra kunder, säger Tord Fornander, vice vd på Opus Bilprovning.

- Opus Bilprovnings nya anläggning på Borrgatan 1F i Malmö är centralt placerad med mindre än 2 km till Malmö Centralstation. I samma fastighet finns även bilverkstad, bildelsbutik samt biltvätt, berättar stationschef Victor Janson.

Stationen erbjuder kontrollbesiktning av personbilar, lätta lastbilar, släp och husvagnar upp till 3,5 ton samt motorcyklar. Utöver detta görs även frivilliga kontroller som gasolkontroll, fukttest, biltest och andra typer av tester som underlättar vid till exempel en försäljning.

Victor Janson med personal hälsar nya som befintliga kunder varmt välkomna till Opus Bilprovnings nya station i Malmö.

Opus nya centrala station i Malmö öppnas
Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.