Besikta bilen hos Opus Bilprovning
24 April 2020 Opus gör samhällsinsats i coronatider

Opus gör samhällsinsats i coronatider

"Tack till Opus Bilprovning"

Opus Bilprovning upplåter plats utanför sin besiktningsstation i Okvista, Vallentuna, för att vårdpersonal i Region Stockholm ska kunna testas för Covid-19.

-Tack till Opus bilprovning som gör en stor samhällsinsats genom att upplåta yta för testerna på sin anläggning, skriver Vallentuna kommun på sin hemsida.

För att effektivisera och utöka antalet tester för vårdpersonal inom Region Stockholm, kommer man i maj att öppna ett antal testplatser på olika platser runt om i Stockholms län – och Vallentuna ska stå för det norra upptagningsområdet.

En buss kommer att ställas upp på Opus Bilprovnings anläggning i Vallentuna. Provtagning sker i bilar, vilket gör att personerna som testas sitter kvar i bilen för att minimera eventuell smittorisk. Det är enbart vårdpersonal med remiss som kommer att testas.

Opus Bilprovning kommer att driva sin verksamhet i besiktningshallen som vanligt under tiden.

Till Vallentuna kommuns artikel

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.