Besikta bilen hos Opus Bilprovning
10 Aug 2020 Några tips som gör livet lättare

Några tips som gör livet lättare

Opus erbjuder dig ett enklare fordonsägande

Besiktning

Vi på Opus Bilprovning vill göra livet enklare för dig som fordonsägare och företagare. Vi har några tjänster som hjälper dig att ha koll på dina fordon.

Mobilapp

Vår app hjälper dig att ha koll på när det är dags för besiktning av ditt fordon. Appen innehåller andra smarta funktioner som till exempel “fordonsupplysning”. Det innebär info gällande viktig teknisk data för ditt fordon som till exempel hur mycket din bil får dra om du sätter på ett släp.

Appen har också ett elektroniskt köpekontrakt som kan vara användbart vid köp eller sälj av en bil. Den innehåller också tips för hur du gör en lyckad bilaffär. Opus-appen finns tillgänglig att laddas ner gratis via Google Play och App Store. Här hittar du mer information om vår mobil-app.

Besiktningsportalen hjälper företag

Vår besiktningsportal för företag är perfekt om man har ett flertal fordon att hålla koll på. Med smarta filtreringsfunktioner hittar du snabbt rätt fordon, kan se om någon bil snart behöver besiktning, om fordon är avställt alternativt påställt, biltyp, modell och så vidare. Det går även att lägga in personliga kommentarer, till exempel för att identifiera vem som brukar köra en viss bil eller om den ska tillhöra en specifik avdelning på företaget.

Via portalen går det exempelvis att boka kontrollbesiktningar, övriga diagnostjänster och fordonstester. Att använda portalen är helt gratis. Här ansöker du ansöka om att få tillgång till portalen.

Besikta två fordon samtidigt

Om du har en bil och en släpvagn eller en husvagn kan du spara mycket tid på att besikta fordonen samtidigt. Många tror att man måste boka dessa separat, men vi på Opus Bilprovning vill förenkla tillvaron för dig som kund.

Gå till vår onlinebokning och lägg till din släpvagn eller husvagn när det är dags att besikta bilen. Besiktningsperioden för släpfordon kan anpassas genom att du bokar besiktning för dem samtidigt som dragbilen. Släpvagnen kommer fortsatt att ha denna besiktningsperiod framöver.

Mycket enklare och smidigare för dig. Dessutom bättre för miljön!

Klimatsmart besiktning

Du bidrar till att göra världen lite grönare om du besiktar dina fordon hos oss. Vi klimatkompenserar hela vår verksamhet, inklusive din resa till och från besiktningen. Än så länge är det inget annat besiktningsföretag i Sverige som erbjuder detta. Genom att besikta ditt fordon hos oss gör du ett aktivt val som gynnar vår planet.

Välkommen att boka besiktning här och nu via vår onlinebokning eller ring vår Kundtjänst på 0775-500 300 för personlig service.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.