Besikta bilen hos Opus Bilprovning
1 Nov 2020 Opus nya kundgaranti

Opus nya kundgaranti

Är du inte nöjd bjuder vi på nästa besiktning

Besikta din bil hos Opus

​Det ska vara enkelt, tryggt och trevligt att besikta sitt fordon hos Opus Bilprovning. Därför har vi formulerat sex kundlöften. Och lyckas vi inte uppfylla våra löften, ja, då bjuds kunden på nästa besiktning gratis.

- Opus ska helt enkelt vara det garanterat bästa valet för alla fordonsinnehavare.

- Det här är ett ytterligare steg i att vara det mest kundfokuserade besiktningsföretaget och vi utfäster nu en garanti. Opus ska helt enkelt vara det garanterat bästa valet för alla fordonsinnehavare, säger Per Rosén, vd för Opus Bilprovning.

Löften till kunderna

Bland annat lovar Opus att kunden alltid hittar en tid inom 24 timmar (gäller personbilar) och att det är enkelt att boka via opus.se eller via kundtjänsten. Att varje kund blir trevligt bemött av en certifierad besiktningstekniker som gärna svarar på kundens olika besiktningsfrågor. Och att kunden bjuds på gratis kaffe på stationen.

- Det tycker vi är enkelt, tryggt och trevligt.

 

Kundgarantin gäller för privatkunder. Söndagar är undantagna 24-timmarslöftet.


Läs mer om våra kundlöften och villkor här.


Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.