Besikta bilen hos Opus Bilprovning
28 Feb 2021 Opus öppnar station i Järfälla

Opus öppnar station i Järfälla

Besiktar personbilar och lätta lastbilar

Ny station

Nu är det klart för ytterligare en etablering i Stockholmsområdet. Opus Bilprovning öppnar i slutet av april en ny besiktningsstation för personbilar och lätta lastbilar i Kallhäll i Järfälla, nordväst om Stockholm.

Den nya stationen, Opus Kallhäll, kommer att ligga på Skarprättarvägen 1 A. Idag har AB Svensk Bilprovning verksamhet i lokalerna.
- På stationen kommer vi att erbjuda kontrollbesiktning, efterkontroll och fordonstester för personbilar och lätta lastbilar, olika tilläggstjänster samt drive-in-besiktning, berättar regionchef Johan Kerkenberg.

Öppettiderna för den nya stationen blir vardagar 07.00-16.00 och sista lördagen i månaden kl 08.00-13.00.

- Vi ser fram emot att kunna erbjuda besiktningar upp till 3 500 kg, vilket även inkluderar lätta husbilar. På vår nya station kommer vi också att erbjuda olika tester, som exempelvis gasoltester, säger stationschef Niyazi Taskin.

Opus Bilprovning har 95 besiktningsstationer över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Den nya stationen blir Opus Bilprovnings första i Järfälla, en tätort med drygt 80 000 invånare.

Kundgaranti

- Vi vill att det ska vara enkelt, tryggt och trevligt att besikta sitt fordon hos oss. Därför har Opus Bilprovning en kundgaranti där vi ger våra kunder 6 kundlöften. Om vi inte lyckas hålla våra löften bjuder vi på nästa besiktning helt utan kostnad, säger Niyazi Taskin.

Mer information om kundlöftena finns på denna länk

- Opus Bilprovning klimatkompenserar också hela verksamheten till 100% – inklusive alla våra kunders resor till och från stationen, säger Niyazi Taskin och hälsar alla nya kunder varmt välkomna till Opus Kallhäll.

Adress: Skarprättarvägen 1 A, 176 77 Järfälla
Kontakt: Stationschef Niyazi Taskin, tel 010-804 44 43

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.