20 April 2022 Opus Bilprovning erbjuder fordonskontroller på Carswipe

Opus Bilprovning erbjuder
fordonskontroller på Carswipe

Nytt avtal

Opus Bilprovning ingår ett samarbete med Carswipe AB - en ny digital plattform för fordonstjänster avseende privat bilförsäljning.

Opus Bilprovning erbjuder fordonskontroll där över 100 punkter kontrolleras, för att göra det tryggt för användarna att köpa och sälja en bil på plattformen.

-Med Opus Bilprovning som partner tar vi nu ännu ett steg mot vårt mål att skapa en trygg, enkel och säker handelsplattform för våra användare. En testad bil skapar trygghet för både köpare och säljare och vi är väldigt glada över förtroendet och möjligheten, säger Ivan Boberg Jovanovic, VD Carswipe.

-Vi på Opus Bilprovning ser positivt på att kunna erbjuda kunder en efterfrågad tjänst på marknaden. Vi är glada över att vara en del av processen med vår omfattande fordonskontroll, säger Tord Fornander, vice VD och produktionschef på Opus Bilprovning.

Opus Bilprovnings fordonskontroll kommer till en början att erbjudas på Opus stationer i södra Sverige, och kommer successivt att utökas över hela landet.

Tjänsterna bokas via Carswipe.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor då påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.