Besikta bilen hos Opus Bilprovning
30 Sept 2022 Opus stöder Rosa Bandet

Opus stöder Rosa Bandet

Under oktober månad stöder vi
Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Rosa Bandet

Tillsammans med våra kunder kommer Opus Bilprovning att samla in pengar till Rosa Bandet-kampanjen och cancerforskning under oktober månad.

Opus Bilprovning kommer att erbjuda alla våra kunder att skänka 20 kronor i samband med besiktning. Alla pengar som samlas in går oavkortat till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Antingen kan du som kund skänka 20 kronor redan vid bokningen (se bild nedan) eller så kan du skänka 20 kronor till Rosa Bandet-kampanjen direkt på stationen, om du väljer att betala på station.

Kryssa i vid bokning

Om du bokar besiktning via hemsidan eller i appen under oktober månad kan du välja att kryssa i ”Jag vill stödja Rosa Bandet med 20 kronor”.

Boka och skänk 20 kr till Rosa Bandet

.

Efter avslutad kampanj

När oktober är över kommer vi att sammanställa summan som vi tillsammans har samlat ihop och presentera resultatet på denna sida och i sociala medier.

Hoppas du vill vara med!

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.