Besikta bilen hos Opus Bilprovning
31 Okt 2022 Opus stöder Mustaschkampen

Opus stöder Mustaschkampen

Tillsammans kan vi göra skillnad!

kille och tjej med mustasch

Under november samlar Opus Bilprovning in pengar till Prostatacancerförbundets kampanj Mustaschkampen. I samband med besiktning hos oss kan du skänka 20 kronor till Mustaschkampen. Opus matchar ditt bidrag med 20 kronor.

- Det känns bra att vara huvudpartner till Mustaschkampen och att sluta upp i kampen mot prostatacancer. Vi är glada att engagera våra medarbetare och kunder. Tillsammans hoppas vi kunna samla in mycket pengar, som kan bidra till forskning och bättre vård. Vi kommer att matcha alla våra kunders bidrag säger Per Rosén, vd Opus Bilprovning.

Du som kund kan antingen skänka 20 kronor redan vid bokningen (se bild nedan) eller så kan du skänka 20 kronor till Mustaschkampen vid besiktningen, om du väljer att betala på station.

Kryssa i vid bokning

Om du bokar besiktning via hemsidan eller i appen under november kan du välja att kryssa i ”Jag vill stödja Mustaschkampen med 20 kr - Opus matchar med 20 kr”.

Bokning via webben

.

Efter avslutad kampanj

När november är över kommer vi att sammanställa summan som vi tillsammans har samlat ihop och presentera resultatet på denna sida och i sociala medier.

Hoppas du vill göra skillnad tillsammans med oss!

Läs mer om Mustachkampen >

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.