Besikta bilen hos Opus Bilprovning
9 Nov 2022 Rosa Bandet-insamling till cancerforskning

Rosa Bandet-insamling till cancerforskning

Opus Bilprovning har tillsammans med sina kunder samlat in
162 400 kronor till cancerforskning via Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj i oktober.

- Ett stort och varmt tack till alla som varit med och bidragit till den viktiga insamlingen, säger VD Per Rosén.

Tillsammans med samarbetspartners till Cancerfonden fick medarbetare från Opus Bilprovning under högtidliga former ta emot tack, diplom och blommor på en tackgala på Berns i Stockholm på tisdagskvällen.

-Vi har haft ett fantastiskt engagemang bland våra kunder och besiktningstekniker på våra 94 stationer för att samla in pengar till Rosa Bandet och cancerforskningen! Vår kundtjänst har också gjort ett otroligt jobb där de frågat varenda en som ringt in och bokat besiktning om de vill bidra till Rosa Bandet, sa Marika Ireblad, kommunikations- och marknadschef på Opus när hon intervjuades på scenen av konferencier och sportkommentator Pamela Andersson.

Marika på secen


Under kvällen var det många som själva hade haft cancer, som berättade om sin resa, och hur tacksamma de var för forskningen kring cancer som gjort att prognosen för att överleva har ökat markant under de senaste 50 åren. Bland annat berättade konferenciern Pamela Andersson om en mycket elakartad hjärntumör som hon drabbades av för tio år sedan, men som hon nu friskförklarats för.
Alla tackade varmt företagen som ställt upp och samlat in pengar till cancerforskningen.

Rosa Bandet-insamlingen har i år – trots tuffa ekonomiska tider – slagit rekord. 100 miljoner kronor har samlats in!

Rosa Bandet i media
Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.