Besikta bilen hos Opus Bilprovning
19 Jan 2023 Enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos Opus

Enkelt, tryggt och trevligt att besikta hos Opus

"Garanterat en tid inom 24 timmar"

glad och trevlig personal

Att besikta sin bil kan enligt många vara av det klurigare slaget, och det kan i många fall verka direkt omständligt.

Opus Bilprovning har stationer över hela Sverige och jobbar aktivt för att processen ska bli så enkel som möjligt. Med Opus kundgaranti garanteras kunderna alltid en tid för besiktning – inom 24 timmar.

Den som äger en bil är väl medveten om att den regelbundet måste besiktas. Det är något som många runtom landet kan tycka är både tidskrävande, lite jobbigt och inte heller alltid helt enkelt att ta tag i.

Stationschefen på Opus Bilprovning i Kungsängen utanför Stockholm menar att det är något de ville ändra på, något som resulterade i den nya kundgarantin.

– Vi garanterar alla som behöver besiktiga sin bil en tid inom 24 timmar. Det ska vara enkelt, tryggt och trevligt att besöka oss på Opus, förklarar han.

Enkelt att boka tid

Bokning av en besiktningstid går enkelt, oavsett tillvägagångssätt och du kan boka din önskade tid online, i appen och genom kundtjänst eller på plats på stationen. Dessutom finns möjligheten för drop in-tider, berättar Kungsängens stationschef vidare.

– Ja, det kostar en hundring extra om man kör drop-in. Det är något som många tycker är en värd peng att lägga. Annars har vi tid ofta någon timme eller två senare, men det är ju inte alltid man har tid att vänta den tiden.

– Just nu är det bara vi på Opus Bilprovning som kan garantera en tid inom 24 timmar, och det är självklart något vi är stolta över, säger han och fortsätter.

-Vår kundgaranti innehåller dessutom fem andra löften till våra kunder. Om vi inte klarar att uppfylla dem bjuder vi på nästa besiktning. Det här kan man läsa mer om på opus.se.

Ett trevligt besök

- Vi jobbar dessutom väldigt mycket med att vara oerhört tillmötesgående, behjälpliga och svara på alla sorters frågor som kan dyka upp. Vi gör besiktningen lite enklare och lite trevligare, helt enkelt, avslutar han.
Och vi bjuder alla kunder på gratis kaffe på våra stationer.

Här kan du boka en tid för besiktning

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.