Besikta bilen hos Opus Bilprovning
10 Feb 2023 I Opus-appen hittar du allt om bilar och lite till

I Opus-appen hittar du allt om bilar och lite till

Opus appen i bil

Funderar du på att köpa grannens bil? Med Opus-appen kan du enkelt hitta en stor mängd data om alla personbilar upp till
3 500 kg via funktionen ”Fordonsupplysning”. Opus Bilprovnings app är helt gratis för alla fordonsägare.

Exempelvis ger vi den som ska köpa en begagnad bil alla möjligheter att vara så välinformerad som möjligt. Därför delar vi med oss av vår besiktningsstatistik i appen. I samarbete med Car.info visas en stor mängd fordonsinformation under fliken "Gör en Fordonsupplysning" när man söker på ett registreringsnummer.

I appen hittar du också Opus Bilprovnings unika statistik på de fem vanligaste felen vid kontrollbesiktning av just den bil- och årsmodell du söker på. Även underkännandefrekvensen på samtliga fordon med samma fordonsslag och fordonsår visas. Har Opus Bilprovning besiktat bilen finns även tidigare besiktningsprotokoll att ta del av.

Digitalt besiktningsprotokoll

Vid registrering på ”Mina sidor” i appen erbjuds bilägaren både förmåner och rabatter, bland annat på olika besiktningstjänster från Opus Bilprovning.
På ”Mina sidor” samlas också bilägarens alla fordonsuppgifter på ett och samma ställe, även digitala besiktningsprotokoll. När det är dags för besiktning kommer ett meddelande i mobilen. På så sätt missar man aldrig en besiktning - och kan boka direkt i appen. Både smidigt och enkelt - och bra för miljön!

Bilproffs på fickan

Opus-appen, som även finns tillgänglig på engelska, innehåller också en stor mängd information som checklistor inför besiktning, GPS-positionering, direktknapp till 112, information om hur man agerar vid en viltolycka eller annan olycka, när det är dags att byta till vinter- och sommardäck och mycket annat bilnyttigt.
- Med Opus-appen nedladdad har du alltid ett bilproffs på fickan!

Opus Bilprovnings app är kostnadsfri och finns att ladda ner på App Store och Google Play.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.