Besikta bilen hos Opus Bilprovning
3 Juli 2023 Ny station i Jordbro för både tunga och lätta fordon

Ny station i Jordbro för både tunga och lätta fordon

Truck Center Jordbro

Idag öppnar Opus Bilprovning upp sin senaste besiktningsstation. Den nya stationen, är belägen på Dåntorpsvägen 7 i Jordbro. Stationen erbjuder kontrollbesiktning för både tunga och lätta fordon, efterkontroll och fordonstester.

Den nya besiktningsstationen, Truck Center Jordbro är särskilt inriktad på tunga fordon och ligger i anslutning till Volvo Trucks nybyggda lokaler.

- Vi är glada att äntligen kunna erbjuda våra kunder besiktning av tunga fordon utan höjdbegränsningar, säger Johan Kerkenberg, regionchef på Opus Bilprovning

Opus Bilprovning har sedan tidigare en besiktningsstation på Jordbrotorpsvägen 4 i Haninge, Jordbro. Med den nya stationen stärker vi vår närvaro och kapacitet i området för att möta behoven hos både tunga och lätta fordon, berättar Johan Kerkenberg.

Läs mer på stationssidan >

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.