Besikta bilen hos Opus Bilprovning
12 Feb 2024 Barncancerdagen 2024

Barncancerdagen 2024

15 februari - Internationella Bancancerdagen

Barncancerdagen

För att sätta ljuset på barncancerfrågan tänder vi varje år i Sverige ljus den 15 februari för alla barn som någon gång drabbats av cancer. Barncancerfondens digitala ljusmanifestation innehåller redan uppemot 50 000 tända ljus!

Varje dag insjuknar ett barn i någon form av barncancer. 85 procent av alla barn överlever. Det är betydligt många fler än för 30 år sedan. Men det räcker inte. Målet är 0 procent.

Barnen är det finaste och viktigaste vi har. Vi på Opus Bilprovning är stolta över att vi för tolfte året i rad är med och stödjer Barncancerfonden.

Opus är Barnsupporter

- För oss på Opus Bilprovning finns det mer än fordonssäkerhet och miljöarbete som är viktigt här i världen. Därför har vi valt att stötta Barncancerfonden genom att bli Barncancerfondens Barnsupporter, säger Marika Ireblad, kommunikations- och marknadschef.

Barncancerfonden är helt beroende av bidrag. Forskningsverksamheten inom barncancer samt stöd till drabbade familjer, finansieras helt av bidrag från företag och privatpersoner.

Tänd ett digitalt ljus

Den 15 februari är det internationella barncancerdagen då barn med cancer uppmärksammas. Det finns flera sätt att bidra om du också vill vara med och visa ditt stöd till barn och familjer som drabbats. Du kan tända ett digitalt ljus på Barncancerfondens sajt, bli barnsupporter, ge en gåva till Barncancerfonden eller varför inte starta en egen insamling.

Om du vill veta mer om barncancerforskning hittar du information på Barncancerfondens sajt.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.