Besikta bilen hos Opus Bilprovning
27 Maj 2024 Spara tusenlappar med Vattenfall och Opus Bilprovning

Spara tusenlappar med Vattenfall och Opus Bilprovning

En man och en kvinna tittar ner i motorhuven på en bil

Nu kan du spara tusentals kronor när du tecknar Vattenfalls fossilfria elavtal. Då ingår också en kostnadsfri besiktning hos oss på Opus.

Opus Bilprovning och Vattenfall har inlett ett långsiktigt samarbete för minskat klimatavtryck. Samarbetet ger bland annat bilägare möjlighet att teckna ett nytt elavtal med välkomstrabatt i upp till tre år.

– Redan idag erbjuds bilägaren information om bilens klimatavtryck och möjlighet att klimatkompensera för sitt fordon och sin körning. Genom samarbetet med Vattenfall förenklar vi för dig som kund att göra ett hållbart val genom att teckna rabatterat fossilfritt elavtal, säger Thomas Nilsson, kvalitets- och hållbarhetschef på Opus.

Den som tecknar ett nytt elavtal hos Vattenfall får en välkomstrabatt i upp till tre år och kan dessutom boka sin nästa kontrollbesiktning hos Opus Bilprovning helt utan kostnad.

Läs mer och ta del av erbjudandet från Vattenfall och Opus; via den länken hittar du även fullständiga villkor.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.