Våra stationer i Arlandastad

Opus har många bilprovningar i Stockholmsområdet. Här hittar du ett komplett besiktningsutbud för alla dina fordon. Du kan boka tid för den vanliga besiktningen och har du utfört ändringar på ditt fordon kan du boka registreringsbesiktning.

Kontrollbesiktning och fordonstester för dina fordon:

  • - personbilar
  • - motorcyklar
  • - lastbilar
  • - bussar
  • - husbilar
  • - husvagnar och släpvagnar

Om du letar efter en drop-in-besiktning i Stockholm är du välkommen till oss. Alla våra anläggningar erbjuder drop-in när du ska göra en bilbesiktning eller efterkontroll på din bil. Innan du åker förbi oss på drop-in behöver du kontrollera stationens öppettider och aktuell drive-in-status. Du hittar både öppettider och status på den lokala stationssidan här på webben.

Öppettider och drop-in
Bilprovningarna i Stockholm erbjuder drop-in för vanliga personbilar under stationens öppettider. Drop-in innebär att du kan svänga förbi med din personbil och göra en kontrollbesiktning eller efterkontroll utan att boka tid. Det enda du behöver göra är att kontrollera stationens öppettider samt aktuellt drive-in-status.

Priser
Vårt pris för en besiktning varierar beroende på fordon, val av station och tid. Aktuella priser visas i onlinebokningen när du har fyllt i ditt registreringsnummer och valt station.

Bra att veta
Alla våra stationer är kontantfria men du kan enkelt välja att betala med kort eller Klarnas betallösning (när du bokar online).
Arlandastad Regionchef
Johan Kerkenberg