Besikta bilen hos Opus Bilprovning

Certifikat

Helårsrapport

Här kan du läsa om alla våra utsläpp och beräkningar från startår 2014. Rapporterna är kvalitetssäkrade av tredjepart (U&We).

Nedan kan du läsa de utställda certifikaten för vår klimatkompensering:

2024

2023

2022

2021

2020

2015-2019

Opus Bilprovnings kunders klimatkompensering:

PAS 2060

Vi har målmedvetet strävat för att uppfylla det mest seriösa och opartiska regelverket som finns för att nå en hållbar klimatneutralitet förutom grundintresset att göra planeten lite grönare genom våra insatser. Nu kan vi stolt presentera vår åtagandeförklaring och deklaration för 2016 i enlighet med PAS 2060:2014, som förklarar hur vi arbetar och som givetvis är kontrollerat och verifierat av en utomstående aktör, U&WE tillsammans med ZeroMission.

För att nå många även utanför Sverige så valde vi att skriva dem på standardens officiella språk, engelska, läs dem gärna för att få en bild av vad vi jobbar med.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Boka bilbesiktning hos Opus

Dags för besiktning?

Här hittar du en tid för bilbesiktning. Vi garanterar alla lätta fordon tid inom 24 timmar och tunga fordon tid inom 7 dagar. Boka smidigt här och nu.