Besikta bilen hos Opus Bilprovning

Opus Bilprovning stöder Barncancerfonden

För oss finns det mer än fordonssäkerhet och miljöarbete som är viktigt här i världen. Därför har Opus Bilprovning valt att stötta Barncancerfonden.

test


Vi vet att det finns många familjer där ute med barn som har drabbats av cancer. Barn som idag har en mycket bättre chans att bli friska tack vare arbetet som Barncancerfonden stödjer och är en del av. Det tycker vi är väldigt viktigt och vi är stolta över att få hjälpa till med detta fina arbete.

Förutom att Barncancerfonden stödjer cancerforskning, informerar om cancer och ger råd till drabbade hjälper de även familjer att få chansen att spendera högtider tillsammans, även om ett av barnen har drabbats av cancer. Det kan till exempel bli ett anpassat julfirande på sjukhuset eller med hjälp av extra vårdinsatser i hemmet.

Opus klimatkompenserar till 100%

Vi klimatkompenserar hela vår verksamhet

Opus Bilprovning klimatkompenserar hela verksamheten till 100%. I samband med besiktningen kan du klimatkompensera för din årliga bilkörning.

Besikta din bil hos Opus

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.