Besikta bilen hos Opus Bilprovning
24 Aug 2016 Opus Bilprovning bygger om för tunga fordon i Sätra

Opus Bilprovning bygger om för tunga fordon i Sätra

Inom kort påbörjas bygget av den nya besiktningsstationen i Sätra (Strömsätravägen 14, 127 35 Skärholmen). Den befintliga stationen i Sätra kan idag bara ta emot fordon med en totalvikt på max 3500 kg, men efter ombyggnationen kommer även åkerier och fordonsägare med tunga fordon kunna besikta sina fordon. Den nya besiktningsstationen beräknas öppna andra kvartalet 2017.

Stationen blir etablerad alldeles intill E4/E20, på samma adress som idag, och kommer med sin placering göra det enklare för både privatpersoner, företag och åkerier när det är dags att besikta tunga fordon. Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer stationen även erbjuda kombinationsbokningar, drive-in-besiktning, fordonstester, extra bromskontroll för tunga fordon, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företagskunder.

Affärsområdeschef, Johan Kerkenberg:
”Södra Stockholm har länge saknat en besiktningsstation för tunga fordon utmed E4/E20. I samband med att vi bygger en helt ny anläggning i Sätra så känns det nu riktigt roligt att kunna erbjuda nya och gamla kunder en betydligt bättre tillgänglighet, i toppmoderna lokaler, även för tunga fordon i södra Stockholm.”

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska sin klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen omsatte 2014 ca 1458 MSEK och 2015 ca 1 650 MSEK.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.