Besikta bilen hos Opus Bilprovning
Opus hållbarhet

Opus - ett hållbart företag

Välkommen till våra hållbarhetssidor!

Som ett ackrediterat besiktningsföretag är vi specialiserade inom trafiksäkerhet och miljö. Vi är glada att få dela med oss av vårt hållbarhetsarbete och om hur vi strävar efter att främja hållbarhet inom vår bransch.

Genom att kombinera våra expertkunskaper inom trafiksäkerhet och miljö med ett starkt engagemang för att minimera vår påverkan på planeten, arbetar vi aktivt för att skapa en mer hållbar framtid. På dessa sidor kommer vi att visa våra övergripande hållbarhetsmål och de åtgärder vi vidtar för att nå dem.

Genom att arbeta i linje med Parisavtalet och FN:s globala mål 1, 3, 5, 13 och 15 strävar vi efter att göra vårt bästa för att bidra till en hållbar och rättvis värld. Vi ser till att vår verksamhet och våra insatser tar hänsyn till klimatet, främjar jämställdhet och stärker våra gemensamma ansträngningar att bekämpa klimatförändringarna och skapa en bättre framtid för alla.

Låt oss tillsammans ta steg mot en grönare och säkrare framtid!

Opus hållbarhetsrapport

Hållbarhet är väsentlig i vår affärsstrategi för att lyckas på vår resa mot en klimatneutral och fossilfri framtid. I Opus hållbarhetsrapport kan du läsa om våra riktlinjer och målsättningar för hur vi arbetar med hållbarhet.

Opus hållbarhetsarbete

Opus klimatkompenserar till 100%

Vi klimatkompenserar hela vår verksamhet

Opus Bilprovning klimatkompenserar hela verksamheten till 100%. I samband med besiktningen kan du klimatkompensera för din årliga bilkörning.

Opus kundgaranti

Inte nöjd? Då bjuder vi på nästa besiktning

Vi bedömer din bil – det är inte mer än rätt att du får bedöma oss. Kolla vilka kundlöften vi ger dig. Klarar vi inte att leva upp till dem får du nästa besiktning gratis.

Boka bilbesiktning hos Opus

Dags för besiktning?

Här hittar du en tid för bilbesiktning. Vi garanterar alla lätta fordon tid inom 24 timmar och tunga fordon tid inom 7 dagar. Boka smidigt här och nu.