Besikta bilen hos Opus Bilprovning
18 Aug 2016 Opus Bilprovning öppnar ny station för tunga fordon i Luleå

Opus Bilprovning öppnar ny station för tunga fordon i Luleå

Nu är det klart för ytterligare en etablering i Luleå – den här gången öppnar Opus Bilprovning en helt ny besiktningsstation för tunga fordon på Krossvägen 3. Den nya stationen blir etablerad alldeles intill Wist Last och Buss och kommer satsa på hög tillgänglighet och service för Luleås åkerier och företag.

Besiktningsstationen får ett stort utbud av tjänster för både lätta och tunga fordon. Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen kommer stationen även erbjuda kombinationsbokningar, drive-in-besiktning, fordonstester, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för Luleås företagskunder. Med ett läge alldeles intill E4:an blir stationen lättillgänglig för både privatpersoner och företagskunder.

Anders Henriksson, affärsområdeschef på Opus Bilprovning:
”Vi har sedan tidigare en station för både lätta och tunga fordon i Luleå, men har sett att marknaden på orten ökar. För att fortsatt ha en god tillgänglighet för tunga fordon och kombinationsbesiktningar utökar vi med en anläggning till. Med den nya lastbilshallen som öppnar första kvartalet 2019 kommer vi kunna ge alla Luleås företagskunder och åkerier en riktigt god service med hög tillgänglighet.”

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska sin klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq OMX (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen omsatte 2014 ca 1458 MSEK och 2015 ca 1 650 MSEK.

opus.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.