Besikta bilen hos Opus Bilprovning
5 Sept 2017 Opus Bilprovning öppnar i Borås

Opus Bilprovning öppnar i Borås

Nu är det klart för ytterligare en bilprovning i Västra Götalands län! Opus Bilprovning kommer att etablera en station anpassad för både tunga och lätta fordon, etableringen sker hos Borås Bil AB i samband med deras nybyggnation för tunga fordon i Viared, Borås.

Opus Bilprovning i Borås kommer att erbjuda kontrollbesiktning och registreringsbesiktning för såväl lätta som tunga fordon. Det kommer även finnas ett stort utbud av tilläggstjänster så som drive-in-besiktning, fordonstester, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företagen på orten.

Per Rosén VD på Opus Bilprovning:
”Vi är glada över att det är klart med en ny besiktningsstation i Borås. För oss är Borås en strategiskt viktig stad i Västra Götalands Län. Vår etablering i Borås kommer att underlätta för både företag och privatpersoner då vi med hög tillgänglighet och bra kundservice ska göra vårt bästa för att kunderna ska få en bättre service”

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Ronneback, Regionchef Opus Bilprovning
Tel: 010-804 85 72
Email: patrik.ronneback@opusbilprovning.se

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.