Besikta bilen hos Opus Bilprovning
29 Aug 2018 Opus Bilprovning och Villaägarna inleder samarbete

Opus Bilprovning och Villaägarna inleder samarbete

Opus Bilprovning och Villaägarna ingår samarbete som ger Villaägarnas medlemmar förmånliga erbjudanden vid besiktning hos Opus Bilprovning.

Samarbetet träder i kraft den 29 augusti 2018 och omfattar samtliga Opus Bilprovnings besiktningsstationer i Sverige.

Genom samarbetet får Villaägarnas medlemmar 15% rabatt på kontrollbesiktning hos Opus Bilprovning vid besiktning av privatägda personbilar (max 2 800 kg) eller motorcyklar.

-Vi är glada över att kunna ge Villaägarnas medlemmar förmånligt erbjudande avseende kontrollbesiktning, säger Per Rosén, VD Opus Bilprovning AB.

-Våra medlemmar har i snitt två bilar per hushåll, och att äga en bil är förknippat med många kostnader. Därför är det glädjande att kunna erbjuda denna rabatt som hjälper våra medlemmar att minska sina kostnader, säger Marcus Lindström, vice VD, Villaägarnas Affärsservice AB.

Villaägarnas Riksförbund är en av landets största ideella och partipolitiskt obundna organisationer. Förbundet är en tung röst i den bostadspolitiska debatten och spelar en viktig roll i medlemmarnas vardag, inte minst genom god tillgång till rådgivning och fördelaktiga medlemsförmåner.

Med cirka 324 000 medlemshushåll är Villaägarna en av Sveriges största organisationer och verkar i hela landet genom drygt 200 lokalföreningar som tillvaratar medlemmarnas intressen på lokal och regional nivå.

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på över 90 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder.

Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet – även kundernas resa till och från stationen.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Opus är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon och hanterar årligen över 25 miljoner besiktningar över världen. Opus Group AB hade år 2017 en omsättning på 1,9 MSEK.

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.