Besikta bilen hos Opus Bilprovning
1 Juli 2022 Opus på plats på Nostalgia Festival 2022

Opus på plats på Nostalgia Festival 2022

Nostalgia 2022

Opus Bilprovning deltar på den stora entusiastbilmässan Nostalgia Festival i Ronneby Brunnspark den 2 juli. Vi finns på plats med en egen monter – många kommer hit för att prata bilar, ställa frågor, fika och tävla.

Välkommen till Nordens kanske vackraste festival för genuina fordonsentusiaster. lockar tusentalet klassiker i form av stiliga bilar, motorcyklar, mopeder, lastbilar och båtar av högsta klass. En sommarutställning utöver det vanliga. Sommarens stora familjefest i Ronneby Brunnspark.

Sveriges Snyggaste Bil 2022
Du har möjlighet att rösta fram Sveriges snyggaste bil 2022. För 46:e året i rad ska den snyggaste bilen i landet utses. Sveriges mest kända skönhetstävling för bilar har ännu en gång final i Ronneby. Av tio fordon som tagit sig till final ska ett utses till Sveriges Snyggaste Bil 2022.

Välkommen förbi vår monter. Vi bjuder på fordonssnack, tävling och kaffe!
Hoppas vi ses!

Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.