Besikta bilen hos Opus Bilprovning
21 Sept 2022 Ökat intresse för ö-besiktning

Ökat intresse för ö-besiktning

öbesiktning

I slutet av augusti och början av september var det dags för den årliga ö-besiktningen ute i Stockholms skärgård. Intresset var stort.

Opus Bilprovning är den enda besiktningsaktör som utför glesbygdsbesiktning på öarna.

- Vi ser en markant ökning av antal besiktade fordon detta år jämfört mot förra året, vilket vi tycker är jättekul, säger Ulf Hermelin, stationschef på Opus Bilprovning. I år besiktade 170 fordon på Utö och 160 på Möja, Svartsö och Runmarö.

Opus Bilprovning är den enda aktör på marknaden som i dagsläget har denna typ av service till befolkningen ute på skärgårdsöarna.
- Vi får mycket positiva reaktioner från kunderna vi möter och de är väldigt tacksamma för den service vi erbjuder dem, berättar Ulf Hermelin.

- Nytt för i år är att vi även har utfört kontrollbesiktning av Traktor B, vilket var mycket uppskattat av kunderna då intresset har ökat stort på denna typ av fordon.

Efterkontroll

Opus Bilprovning kommer ut till öarna för efterkontroll följande datum:

24 september – ingen tidsbokning krävs

 • Möja ca: kl 09:00.
  Plats: Strömma ångbåtsbrygga
 • Svartsö ca: 11:00.
  Plats: Vid Svartsö lanthandel
 • Runmarö ca: 11:30.
  Plats: Sopstationen

1 oktober

 • Utö kl: 09:00 till 11:00.
  Plats: Utö Skjutfält
Opus besiktar alla fordon

Inbjudan till besiktning

Vill du få påminnelse via sms och/eller e-post nästa gång det är dags att besikta ditt fordon? Registrera dig på Mina sidor så påminner vi dig.

Välkommen på besiktning hos Opus Bilprovning

Välkommen till Opus

Vi vill att det ska vara smidigt att besikta bilen hos oss. Allt från bokning, besiktning till en eventuell efterkontroll.